Marijke van der Graaff

Marijke van der Graaff

Interim directeur

Mijn naam is Marijke van der Graaff, en het komend schooljaar heb ik de eer om interim directeur van de Vuurvogel te mogen worden. Ik ben 58 jaar en woon 25 jaar in Oegstgeest. Mijn twee zoons Laurens en Olivier studeren in Rotterdam en zijn inmiddels uitwonend. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief en sociaal bezig. Vanaf 1982 werk ik met veel plezier in het basisonderwijs. Als leerkracht in alle groepen, intern begeleider en de laatste 18 jaar als directeur, zowel vast als interim, op verschillende scholen. Kwaliteit en een prettige sfeer vormen voor mij de basis. Een goede samenwerking met ouders is hierbij een voorwaarde. Ik verheug me erop om nader kennis met u te maken.

Brenda Turnhout

Brenda Turnhout

Interim intern begeleider

Mijn naam is Brenda Turnhout. Ik werk op De Vuurvogel als interim intern begeleider op maandag en dinsdag. Ik neem samen met Sascha van Rijn IB-taken waar. Mijn opdracht voor deze school is om te werken aan de continuïteit van de interne begeleiding. Ik ben getrouwd, ik heb 2 kinderen en ik woon in Amstelveen. Ik vind het erg leuk om op De Vuurvogel te werken, wellicht ontmoeten we elkaar een keer.

Sascha van Rijn

Sascha van Rijn

Leerkracht groep 1/2C en intern begeleider

Sinds 2013 ben ik werkzaam als leerkracht van groep 1 en 2 op de Vuurvogel. Dit doe ik met veel plezier. Ik vind het ontzettend leuk om met jonge kinderen te werken en elke dag nieuwe dingen met hen te ontdekken en te leren. Naast het lesgeven werk ik sinds het schooljaar 2018-2019 samen met Brenda Turnhout als intern begeleider. Samen hebben wij de taken overgenomen van Danielle.

Susanne Nienhuis

Susanne Nienhuis

Leerkracht groep 1/2B, coördinator groepen 1 t/m 3 en coördinator VVE

Sinds augustus schooljaar 2015-2016 werk ik op de Vuurvogel. Ik sta al 18 jaar voor de klas en ik heb op verschillende soorten scholen in Amsterdam les gegeven en aan alle leeftijdsgroepen. Ook heb ik een half jaar in Nepal gewoond en daar les gegeven. Dit was een bijzondere en leerzame ervaring. Nu sta ik met veel plezier voor groep 1/2 op de Vuurvogel. Ik heb er enorm veel zin in om samen met de kinderen er een leuke tijd van te maken. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich fijn en gewaardeerd voelen in de klas zodat ze spelenderwijs kunnen leren en ontdekken! Daarnaast ben ik VVE coördinator en bouwcoördinator, dit is ook heel leuk om te doen. Dit schooljaar ben ik dan ook gestart met de opleiding tot schoolleider.

Andrea Prins

Andrea Prins

leerkracht groep 8, coördinator groepen 4 t/m 8, anti pestcoördinator en rekenspecialist

Met veel plezier geef ik sinds 2011 les aan de kinderen op de Vuurvogel. Daarnaast ben ik als rekenspecialist betrokken bij de school om op deskundige wijze alle kinderen te helpen bij hun rekenontwikkeling. Het werken in het onderwijs betekent voor mij ook regelmatig vernieuwen en deskundig blijven. Mede daarom volg ik regelmatig scholing en heb ik de opleiding tot Master SEN Reken-wiskundespecialist/dyscalculie afgerond. Met mijn professionalisering hoop ik nog meer aan de onderwijsbehoeften van al onze leerlingen te voldoen.

Rianne Bijdam

Rianne Bijdam

Leerkracht groep 1/2B en leescoördinator

Sinds augustus 2016 werk ik op de Vuurvogel. Ik vind het belangrijk dat ieder kind het onderwijs ontvangt wat past bij zijn/haar ontwikkeling, zodat een kind vooral plezier heeft in het leren. Door samen te werken met de kinderen, ouders en collega’s probeer ik er iedere dag weer voor te zorgen dat de kinderen zich prettig voelen en goed kunnen ontwikkelen. Naast leerkracht ben ik ook leescoördinator. Ik vind het zelf heerlijk om te kunnen verdwijnen in een boek. Dit wil ik graag ook alle kinderen van de Vuurvogel laten ervaren.

Anne Vermaas

Anne Vermaas

Lio-leerkrachtgroep 3 en leerkracht groep 1/2 A

Mijn naam is Anne Vermaas. Sinds het schooljaar van 2018/ 2019 ben ik werkzaam op de Vuurvogel.

Wat ik belangrijk vind in mijn onderwijs is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kinderen en mee te gaan met de tijd. Door mezelf te blijven ontwikkelen en mee te gaan met de behoeftes en belangen van de kinderen, zal er altijd een uitdaging zijn die mij kan inspireren en motiveren.

Leerkracht zijn is naar mijn inzicht het mooiste beroep dat er is. Met liefde en passie hoop ik nog vele jaren te kunnen genieten van de aanwezigheid van de kinderen en mijn collega’s op de Vuurvogel.

Sandrine Berrez

Sandrine Berrez

Leerkracht groep 1/2C

Mijn naam is Sandrine Berrez en ik werk sinds november 2017 op De Vuurvogel. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en ik woon in Mijdrecht. Na een aantal jaren in het buitenland te hebben gewoond, ben ik nu erg blij om weer hier voor de klas te staan. Bij de kleuters is geen dag hetzelfde en je wordt al snel meegenomen in hun nieuwsgierigheid en enthousiasme!

Channa-Licht

Channa Licht

Leerkracht groep 3

Mijn naam is Channa Licht, 29 jaar en woon in Amstelveen. Tijdens mijn 3e jaar van de Pabo ben ik op de Vuurvogel gekomen om stage te lopen. In de jaren die volgden ben ik voornamelijk werkzaam geweest bij de kleuters. Sinds twee jaar sta ik voor groep 3 waar ik erg van geniet. Geen enkele werkdag is hetzelfde! Hierdoor vind ik het onderwijs het leukste vak wat er is.

Daarnaast is het onderwijs constant in ontwikkeling waardoor je je professionalisering moet onderhouden. Op dit moment ben ik mij aan het oriënteren voor een master opleiding.

femke-van-de-rotten-new

Femke van de Rotten

Leerkracht groep 4, taal-en leesspecialist

Met veel plezier ben ik sinds 2013 werkzaam op basisschool de Vuurvogel. In de eerste jaren heb ik verschillende jaargroepen gezien, waarna ik in 2015 fulltime als groepsleerkracht in de middenbouw ben gaan werken. Daarnaast ben ik taal- en leesspecialist, wat het werk voor mij gevarieerd en uitdagend houdt. In mijn vrije tijd vind ik het dan ook heerlijk om zelf een goed boek te lezen. Maar ook ga ik graag naar mijn paard of spreek ik af met vrienden.   Ik hoop u snel te zien op de Vuurvogel!

Nelly Smilde

Nelly Smilde

Leerkracht groep 5, woordenschat coach

Al vele jaren ben ik werkzaam in dit gebouw. Tijden veranderen, het onderwijs verandert mee, ontwikkelt zich voortdurend en ik dus ook. Ik heb het altijd heel boeiend gevonden om een steentje bij te kunnen dragen in de ontwikkeling van jonge mensen want het leren van en met elkaar verveelt nooit. Sinds een aantal jaren ben ik naast leerkracht ook de taalcoördinator van de school.

Marjolein van Hoorn

Marjolein van Hoorn

Leerkracht groep 8 en groep 5

Ik ben Marjolein van Hoorn. Na enkele jaren in het middelbaar onderwijs en als zelfstandig kindercoach, werk ik nu met veel plezier op De Vuurvogel. Ik geniet van alle kinderen van alle leeftijden en vind de afwisseling fantastisch.

Mijn leven buiten school is minstens zo druk en afwisselend. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter. Mijn overbodige energie kan ik kwijt in kickboksen, ik wandel graag, lees veel en kijk series en films op Netflix.

Loop gerust eens langs voor een gezellig praatje!

Maruja Binnendijk

Maruja Binnendijk

Leerkracht groep 6

Graag stel ik mij via deze weg even voor! Mijn naam is Maruja Binnendijk. Vanaf september 2018 ben ik gestart als leerkracht op de Vuurvogel. Allereerst heb ik mijn MBO sport en bewegen (CIOS) afgerond en daarna ben ik afgestudeerd aan de HBO-opleiding Pedagogiek. De aankomende tijd wil ik mij samen met de kinderen verder ontwikkelen als juf! Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de onderwijsbehoefte van de kinderen en dit zal altijd een mooie uitdaging blijven bij ieder individu.

Nathalie Burgers

Nathalie Burgers

Leerkracht groep 6

Ik ben Nathalie Burgers en ik kom uit Kudelstaart. Ik ben in mei 2017 afgestudeerd en sindsdien heb ik op verschillende scholen invalwerk gedaan. In november 2017 werd mijn droom werkelijkheid. Ik ging zeven maanden op wereldreis! Na een fantastische tijd, waarin ik veel van de wereld heb mogen bewonderen, ben ik sinds juni 2018 weer met veel plezier werkzaam op basisschool de Vuurvogel!

Walter Hoogendoorn

Walter Hoogendoorn

Leerkracht groep 7, techniek coördinator

Mijn naam is Walter. In mijn vrije tijd speel ik graag bordspelletjes of slijt ik mijn duimen achter een Playstation. Behalve dat ik leerkracht ben, heb ik op school ook de functie van Mediacoach. Mocht u dus vragen hebben over mediawijsheid dan kunt u deze ook altijd aan mij stellen.

Bianca de Vries

Bianca de Vries

Administratief medewerker

Vanaf augustus 2017 ben ik werkzaam bij De Vuurvogel.

Ik woon samen met mijn man en twee kleine kinderen met veel plezier in Uithoorn.

Wat mijn werk bij De Vuurvogel zo leuk maakt is dat het in een omgeving is waar volwassenen en kinderen elkaar iets leren, voor elkaar klaar staan en het gezellig hebben met elkaar. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin!

Ingrid Moespot

Ingrid Moespot

Hoogbegaafdheidsspecialist

Na 12 jaar in het VO onderwijs (PRO+, VMBO en MBO) gewerkt te hebben ben ik 7 jaar geleden overgestapt naar het PO. Mijn missie is dat alle kinderen gezien worden en de ruimte krijgen om te ontdekken wie ze zijn en waar hun passie ligt. Voor begaafde leerlingen betekent dit dat ze uitdagend aanbod nodig hebben om dit te kunnen ontdekken. Als Master SEN begaafdheidspecialist organiseer ik bij de Vuurvogel voor de Vuuruilen dit extra aanbod. Naast uitdagende projecten wordt er ook gesproken over fouten maken, leren leren, samenwerken, motivatie en doorzetten. Onderwerpen die belangrijk zijn om succesvol door te stromen naar het VO.

mirjam-vermeulen-new

Miriam Vermeulen

Onderwijsassistent

In het schooljaar 2016/2017 heb ik in groep 5 stage gelopen voor de opleiding Onderwijsassistente. Nadat ik mijn diploma heb behaald ben ik gaan werken als Onderwijsassistente. Vanaf schooljaar 2018/2019 ben ik dus aan het werk op de Vuurvogel. Ik doe veel invalwerk en ondersteunende taken. Mijn plan voor de toekomst is om de Pabo te gaan doen, zodat ik zelf voor de klas mag staan en mijn eigen groep kan hebben.