Werken bij

wave-orange-bottom

Vacatures

Op dit moment hebben wij vacatures voor leerkrachten in verschillende groepen. Als je belangstelling hebt, bespreken we samen wat het beste past.

Vacature leerkracht vanaf 0,6 fte

Vacature vakdocent gymnastiek 0,4 fte

De Vuurvogel maakt onderdeel uit van de onderwijsstichting Wijzer aan de Amstel. De zes aangesloten basisscholen in Uithoorn en De Kwakel zijn verschillend van karakter en omvang, maar kennen wel een sterke verbondenheid. Voor medewerkers biedt dit ruimte om van elkaar te leren en verschillende ervaringen op te doen. Door de kleinschaligheid van de stichting – 2.000 leerlingen en 200 medewerkers – voelt iedereen zich gezien. De scholen kenmerken zich door een professionele en warme sfeer. Kijk op www.werkenbijwijzeraandeamstel.nl  voor alle vacatures.

Samen een team

Op De Vuurvogel doen wij elke dag onze uiterste best om vanuit vakmanschap, lef en bevlogenheid het verschil te maken voor onze leerlingen. Omdat we een overzichtelijke school zijn, kennen wij elkaar: Leerlingen, ouders en collega’s. Iedereen voelt zich bij ons gezien en gehoord. Ben je lid van ons team, dan ervaar je dat ook. Wij hebben oog voor ieders specifieke talenten en vinden het belangrijk dat deze zo goed mogelijk tot hun recht komen. Wij willen elk kind dat aan onze zorg is toevertrouwd zich een winnaar laten voelen. Dat is onze missie.

We zien uw kind graag bij ons op school.
Meld uw kind op tijd aan!

cloud-left
cloud-right-outline