Gezocht: Leerkracht(en) voor de onder– en middenbouw

Basisschool De Vuuurvogel is een moderne en vreedzame basisschool in Uithoorn waar kinderen ontdekken wie ze zijn en hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

De Vuurvogel telt ca. 200 leerlingen en is gelegen aan de Arthur van Schendellaan in de wijk Zijdelwaard. De meeste kinderen op de school komen uit de directe omgeving van de school: de wijken Europarei en Zijdelwaard. Daarnaast komen er kinderen naar de school van buiten Uithoorn. Zij kiezen specifiek voor De Vuurvogel vanwege haar brede curriculum en mogelijkheid tot adaptief leren.

Het team bestaat uit ca. 18 enthousiaste en gedreven professionals die zich graag verder willen ontwikkelen. Samen met De Kwikstaart en IKC Het Duet maakt de school deel uit van de stichting Interconfessioneel Basisonderwijs Uithoorn (ICBO). Het motto van de stichting is: ‘Durf jezelf te zijn’. Dit geldt voor zowel de kinderen, de ouders, als voor de medewer- kers.

Als kernwaarden hanteren wij: aandacht, be- vlogenheid, vertrouwen en eigenheid. Voor ons zijn dit geen loze kreten, maar waarden die onderdeel uitmaken van de cultuur die wij nastreven en waarover wij met regelmaat de professionele dialoog voeren.

Spreekt dit je aan? Voel je je thuis bij deze gedachten en deze cultuur? Wij nodigen je graag uit voor een gesprek!

Lees hier alle informatie over de vacature.